_________________________________________________________________________________________

Bedrijfskleding voor de horeca!

Bedrijfskleding voor de horeca is een van de belangrijkste specialisaties van SA Wear.

Horecakleding op maat!

Met horecakleding hebben we inmiddels jarenlange ervaring. We durven rustig te stellen dat wij de beste horecakleding leveren qua stof, pasvorm en levensduur. Dit realiseren we met ons dealerschap van Poco Bedrijfskleding. Al vanaf 3 stuks wordt de kleding voor u geproduceerd, in de beste stoffen en in de door u gewenste kleurcombinaties. U stelt in feite uw eigen bedrijfskleding samen.

Naast de mogelijkheden die we met Poco Bedrijfskleding kunnen bieden, hebben we een smaakvolle collectie samengesteld uit voorraadprogramma's van gerenommeerde bedrijfskledingproducenten. Hierbij hebben we kritisch gekeken naar stofkwaliteiten, pasvormen en levensduur. Voor elke prijsklasse hebben we verschillende goede alternatieven. Maar belangrijk blijft welke stof u uitkiest. De ene stof is eenmaal meer geschikt dan de andere stof. We adviseren u graag hierin, zodat u een afgewogen keuze kan maken.

Werkwijze bedrijfskleding bestellen:

Een groot gedeelte van onze horecakleding kunt u bekijken via onze webshop. Hier kunt u de bedrijfskleding direct aanschaffen, of een idee op doen van onze mogelijkheden. Komt u er via de webshop niet uit, of heeft u liever persoonlijk contact met één van onze vertegenwoordigers dan is dat geen enkel probleem. Dan bent u van harte welkom in onze showroom (uitsluitend op afspraak te bezoeken), of één van onze vertegenwoordigers komt vrijblijvend bij u langs met de collectie.

Bel hiervoor: 076-52 69 580