_________________________________________________________________________________________

Over SA Wear BV

 Over SA Wear

Onze voordelen:

 • Totaalleverancier

 • Compleet en groot assortiment

 • Custom made concept al vanaf 3 stuks!

 • Alles in eigen huis!

 • Wij nemen uw zorgen uit handen

 • Mooie, grote en moderne showroom in Breda

 • Vertegenwoordigers op de weg

 • Monsters aanvragen is bij ons geen probleem

 • Webshops om het u makkelijk te maken

 • Adviseurs met veel kennis staan ter beschikking

 • Huisstijl mogelijkheden te visualiseren

Wil je meer weten over SA Wear? Neem dan eens een kijkje op www.sawear.nl

 

           

 Ontstaan:

SA Wear BV is in 2003 opgericht  en ons enthousiate team bestaat tegenwoordig uit 18 man. 

Als hoofddealer is SA Wear zeer nauw betrokken bij de bedrijfskledingmerken Poco Bedrijfskleding, Riva Corporate Fashion en Estilo Corporate Fashion. Dit geeft ons de flexibiliteit om speciaal voor u mooie, unieke, en kwalitatieve kleding te produceren vanaf kleine aantallen.

Wij zijn een totaalleverancier en bieden een zee aan mogelijkheden. Bij ons kunt u voor al uw wensen met betrekking op bedrijfskleding terecht. SA Wear is een betrouwbare leverancier die meedenkt en u graag helpt. Wij bieden een groot assortiment aan horecakleding, kokskleding, representatieve kleding, werkkleding, promotiekleding en sportkleding. Wij kunnen al uw kleding voorzien van uw logo door middel van een borduring of een bedrukking.

De kracht van SA Wear is dat we alles zelf in de hand hebben. We beschikken over een eigen atelier en een eigen borduur- en bedrukstudio in huis. Hierdoor hebben we zicht op de kwaliteit en dit kunnen we dus ook garanderen. Ook zijn de lijnen kort en zijn we hierdoor erg flexibel.

We nemen graag uw zorgen uit handen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kleding te passen op locatie, een eigen webshop voor uw personeel of alle kleding per persoon te laten verpakken in persoonspakketten.  

Wij denken niet in hokjes maar in mogelijkheden waardoor we leuke kledingpakketten kunnen aanbieden. Ook voor specifieke aanvragen voor huisstijl mogelijkheden en/of custom made aanvragen kunt u contact met ons opnemen. Twijfel daarom ook zeker niet om dit te doen en ervaar zelf de mogelijkheden.

Expertise:

Vanaf de start is SA Wear succesvol en zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met 20 man personeel. SA Wear heeft een leuk en energiek team en veel kennis in huis. Al onze medewerkers hebben veel product- en stofkennis waardoor we u goed kunnen adviseren. "Medewerkers zo leuk mogelijk aankleden binnen het gestelde budget en tijdsschema", dat is onze bedrijfsfilosofie. Wij beschikken over de mogelijkheden om dit voor u te realiseren. 

Door onze jaren lange ervaring zijn wij expert op het gebied van bedrijfskleding. We adviseren en helpen u met veel plezier aan een nieuwe uitstraling! Hoe we dit vervolgens doen, is iets wat we samen met u bepalen.

Gespecialiseerd:

Voor elk bedrijf, vereniging of instelling is een passende outfit met optimale prijs-/kwaliteits-/levertijd verhouding mogelijk. Wij inventariseren uw wensen en eisen qua kwaliteit, levertijd en uitstraling en gaan samen met u op zoek naar de best passende bedrijfskleding. Dit kunnen producten zijn die snel leverbaar zijn uit een voorraadprogramma of een speciale productie van bedrijfskleding in een unieke en geheel eigen uitstraling.

Wij zijn met name gespecialiseerd in de representatieve bedrijfskleding voor personeel met klantencontacten. Dit gaat van poloshirts tot kostuums, van installateurs tot directeuren. Wij hebben er plezier in u er goed uit te laten uitzien zodat u zich prettig voelt en het maximale uit uw werk kunt halen!

SA Wear is actief en gespecialiseerd in de volgende deelsegmenten van de bedrijfskleding industrie:

• Horecakleding en kokskleding

• Kleding voor verswinkels, bakkers en slagers

• Kapperskleding

• Representatieve bedrijfskleding

• Werkkleding

• Promotiekleding

Custom made productie:

SA Wear biedt een uniek concept waarbij u al vanaf 3 stuks per model uw eigen bedrijfskleding kunt samenstellen. Dit betreft horecakleding zoals blouses, sloven en kokskleding. Maar ook representatieve bedrijfskleding zoals overhemden, pantalons, gilets, blazers of complete kostuums.

Door de eigen productie kunnen we de kleding naar uw wens maken en is uw bedrijfskleding uniek, echte corporate identity kleding! Dankzij dit mooie concept bieden wij mooie bedrijfskleding in elke bedrijfsformule. Simpel gezegd kiest u bij ons de gewenste stoffen, kleuren en modellen uit. Hierdoor creëert u een mooie, trendy outfit welke perfect past binnen uw onderneming.

Wij voorzien u graag van advies voor een moderne kledinglijn met huisstijl accenten.