_________________________________________________________________________________________

Schorten

Ben je toe aan iets anders dan de sloof? Kies dan voor een horeca schort. Het traditionele schort is niet meer wat het is geweest en is verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een lang of kort horeca schort, maar ook voor verschillende soorten sluitingen.

Zo heb je naast de traditionele sluiting een opkomende trend dat steeds meer bedrijven kiezen voor een sluiting met kruisbanden en of gespen. De kruisbanden op de rug geven een speels effect aan de complete outfit van het personeel. Door te kiezen voor een sluiting met gespen is het horeca schort gemakkelijk aan en uit te trekken, wat het draagcomfort ten goede komt.

De horeca schorten kun je combineren met verschillende soorten stoffen. Een trend die we veel zien zijn sloven en schorten die worden gecombineerd met leeraccenten. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een volledig leer horeca schort.

SA Wear biedt horeca schorten aan van de merken Chaud Devant en Chef Works. De totale collectie van beide merken is te bezichtigen in een van onze showrooms. Tevens is het mogelijk om je schort zelf samen te stellen volgens ons custom made concept.