_________________________________________________________________________________________

Showroom

Even weg uit de dagelijkse hectiek op de zaak? U kunt bij ons, onder het genot van een goede kop koffie, rustig ideeën opdoen voor nieuwe bedrijfskleding. SA Wear heeft een mooie, grote en moderne showroom in Breda waar u ons complete assortiment kunt bekijken. Hier helpen wij u graag bij het vinden van passende bedrijfskleding die geheel aansluit op uw wensen met betrekking op kwaliteit en de uitstraling van uw bedrijf.

We hebben verschillende afdelingen gecreëerd waardoor onze showrooms erg overzichtelijk zijn. Onze showroom in onder verdeeld in verschillende afdelingen zoals een afdeling horecakleding, kokskleding, representatieve kleding, verswinkel kleding en werkkleding.

SA Wear is een totaalleverancier waarbij je voor al je bedrijfskleding en benodigdheden terecht kan. Wij bieden een groot assortiment aan horeca- en kokskleding, representatieve kleding, werkkleding en verswinkel kleding. Wij kunnen alle kleding voorzien van een logo door middel van een borduring of een bedrukking. Ook voor specifieke aanvragen voor huisstijlmogelijkheden en/of custom made aanvragen kan je bij ons terecht!

Ben je op zoek naar iets unieks en een spetterende uitstraling? Wellicht is custom made bedrijfskleding dan de perfecte oplossing! Onze adviseurs weten alles van deze huisstijl bedrijfskleding en denken graag met je mee. In onze showrooms kan je alle opties/kleurcombinaties overwegen en naast elkaar leggen.

Je bent van harte welkom in onze showroom van maandag t/m donderdag van 8:00u tot 17:00u en op vrijdag tot 15:00u. Graag even bellen voor een afspraak op 076-52 69 580. Of mail ons op info@sawear.nl

Onze voordelen!:

• Mooie, grote en moderne showrooms in Amsterdam, Breda en Antwerpen

• 250m² aan mogelijkheden!

• Compleet en groot assortiment

• Onze adviseurs staan ter beschikking

• Huisstijlprojecten

• Eigen custom made label www.sawear.nl